Greita paieška
Receptai
Draugai

Kazlėkų sriuba su mėsos gabaliukais

Kazlėkų sriuba su mėsos gabaliukais
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 200 g. jautienos arba kiaulienos;
    puslitrinis stiklainiukas marinuotu kazleku;
    4 nedideles bulves;
    1 nedidele morka;
    grybu buljono;
    druskos, grietines.
    dar galima ideti svoguno.

  2. jautiena ir bulves supjaustyti smulkiais kubeliais, morka sutarkuoti. i verdanti vandeni berti morkas ir bulves. kai uzvirs vanduo suberti mesa, gardinti buljonu. uzvirti. sudeti grybus. jei reikia ideti druskos. gardinti grietine.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Iš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Cukinija žiemai "Donecko" Karališkosios kalmarų salotos Sluoksniuotos tuno salotos Keksiukai su spanguolėmis Silkė su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!