Greita paieška
Receptai
Draugai

Keksas-biskvitas

Keksas-biskvitas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Miltai , 150 gramų
  • Cukrus , 150 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Džiovinti vaisiai , 100 gramų
  • Migdolai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius ištrinti su cukrumi, suberti miltus ir išmaišyti, kad masė būtų vientisa, tada į ją sudėti smulkiai supjaustytus ir miltuose apvoliotus džiovintus vaisius ir viską lengvai išmaišyti.

  2. Pailgą formą ištepus sviestu, supilti tešlą. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 60 min. Šį keksą galima pertepti arba apipilti pageidaujamo skonio mase, po to papuošti smulkiai pjaustytais migdolais bei vaisiais.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Gardus troškinys su dešrelėmis Tarkuotų bulvių virtinukai Keksiukai su spanguolėmis Šaltiena greitpuodyje Burokėlių salotos Varškės pyragas su pudingu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!