Greita paieška
Receptai
Draugai

Keksas su arbata „Matti“

Keksas su arbata „Matti“
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Sviestas , 125 gramai
  • Šokoladas, baltasis , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Cukrus , 150 gramų
  • Kvietiniai miltai , 190 gramų
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Arbata, matti , 1,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinti sviestą ir šokoladą.

  2. Išplakti kiaušinius su cukrumi (3 didelius kiaušinius, jei mažesni, tai 4-5).

  3. Į kiaušinius supilti sviestą ir šokoladą.

  4. Įmaišyti miltus, kepimo miltelius ir žiupsnelį druskos.

  5. Tešlą padalinti į du dubenėlius.

  6. Į vieną dalį tešlos įmaišyti arbatą.

  7. Tešlą su arbata ir be arbatos supilti į vieną indą ir pamaišyti. Turi matytis sluoksniai skirtingų tešlų, daug maišyti nereikia.

  8. Tešlą supilti į kepimo formą (išteptą aliejumi).

  9. Pašauti i 180-200 laipsnių orkaitę 50 minučių.

Receptą atsiuntė Jurgita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Naminė pica Marinuota strimele Grybų padažas Čenakai Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!