Greita paieška
Receptai
Draugai

Keksas su mascarpone

Keksas su mascarpone
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Keksai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Mascarpone sūris , 350 gramų
  • Želatina , 1 valgomasis šaukštas
Tešlai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Kakava , 50 gramų
  • Kepimo milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Sviestas , 140 gramų
  • Cukrus , 150 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Kava, tirpi , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Šokoladas , 170 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.

  2. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi (arba patepti aliejumi, pabarstyti trupiniais).

  3. Sumaišyti miltus, kakavą, kepimo miltelius, druską.

  4. Mikserio pagalba maišyti sviestą su cukrumi, po to po vieną įmušti kiaušinius.

  5. Sumaišyti su miltais ir smulkintu šokoladu.

  6. Kepti apie valandą - tikrinti mediniu pagaliuku.

  7. Kai iškeps - palikti atvėsti. Perpjauti per pusę ir ištepti sūrio mase. Prieš tai želatiną reikia ištirpinti ir gerai išplakti su sūriu ir trupučiu cukraus. (cukraus dėti pagal skonį).

  8. Keksą su sūrio įdaru dėti į šaldytuvą bent 2 val.

Receptą atsiuntė Ūla
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu Kugelis su cukinija Vanilinis varškės apkepas Mieliniai čeburėkai Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!