Greita paieška
Receptai
Draugai

Keksiukai "Juodas miškas"

Keksiukai "Juodas miškas"
Keksiukai "Juodas miškas"
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Konservuotos vyšnios be kauliukų , 1 stiklinė
  • Cukrus , 200 gramų
  • Miltai , 180 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Vyšnių sirupas (brendis ar pienas) , 80 mililitrų
  • Aliejus , 50 mililitrų
  • Kakava , 4 valgomieji šaukštai
  • Tirpi kava , 1 pakelis
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Kremui:
  • Mascarpone sūris , 1 pakelis
  • Kakavos milteliai , 5 valgomieji šaukštai
  • Vyrnių sirupas , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus sausus ingredientus sumaišome, sutriname kartu su minkštu sviestu (aš tryniau rankomis iki smiltelių).

  2. Atskirai sumaišome visus likusius produktus (išskyrus vyšnias). Gautą masę pilam į sausų produktų mišinį, gerai išplakame. Jei masė per skysta - įplakame dar šiek tiek miltų.

  3. Į formelių dugną (naudoju silikonines ir popierines) įdedame po 3 - 4 vyšnias ir uždengiame po kupiną šaukštą tešlos (paliekam po 1 cm nuo krašto).

  4. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

  5. Kremui viską supakame ir puošiame.

  6. P.S. Vyšnias reikia truputį nusausinti, ir jei nenorit kad jaustūsi rūgštelė apvoliokite jas cukruje.

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Biskvitinis pyragas Kopūstų salotos Sojos pupelių kotletai Virti briuselio kopūstai su sviestu Grybų padažas Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!