Greita paieška
Receptai
Draugai

Keksiukai su migdolais ir obuoliais

Keksiukai su migdolais ir obuoliais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Keksai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 250 gramų
  • Migdolai , 40 gramų
  • Kepimo milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Pasukos , 250 mililitrų
  • Sviestas , 80 mililitrų
  • Cukrus , 170 gramų
  • Citrinos žievelė, tarkuota , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Obuoliai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Migdolus sukapoti arba sumalti.

  2. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais ir druska.

  3. Kiaušinį išplakti su cukrumi ir sviestu. Įmaišyti pasukas.

  4. Nulupti ir sutarkuoti obuolį.

  5. Į kiaušinio plakinį įmaišyti miltų mišinį, migdolus, citrinos žievelę ir obuolį.

  6. Tešlą supilstyti į keksiukų formeles.

  7. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.

Receptą atsiuntė Giedrė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Moliūgų sriuba su ryžiais Troškintos kiaulienos kepenėlės Pyragas Damų kaprizas Paprikų ir pomidorų salotos Kondensuoto pieno ir kriaušių pyragas Tarkuotų bulvių virtinukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!