Greita paieška
Receptai
Draugai

Kelmas su grybų įdaru

Kelmas su grybų įdaru
Kelmas su grybų įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Šonkauliai , 1 kilogramas
  • Grybai, šaldyti , 200 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Morka , 1 vienetas
  • Sviestas , 100 gramų
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Prieskoniai (mėgstami) , 1 saujelė
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 saujelė
  • Bruknės, šaldytos , 1 saujelė
  • Raudonieji serbentai, kekės , 5 vienetai
  • Česanakas , 3 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Šonkaulius įtrinti prieskoniais ir česnaku bei palikti per nakt marinuotis.

  2. Morkas sutarkuoti , svogūnus smulkiai supjaustyti, pakepinti keptuvėje su sviestu. Sudėti grybus ir dar šiek tiek pakepinti. Viską sudėti į dubenį ir sumaišyti su tarkuotu sūriu.

  3. Į suformuoto kelmo vidurį sudėti paruoštą masę. Kepti 180 °C temperatūroje apie 50 - 60 minučių (kauliukai viršuje turi būti šiek tiek išlindę, o šonai įgauna gražų rudą atspalvį).

  4. Papuošti uogomis, grybais ir žalumynais.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė kestis
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Purūs keksiukai Desertas "Tiramisu" Kotletai su varške Žemaičių blynai su faršu Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!