Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepenėlės su abrikosais

Kepenėlės su abrikosais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Paukštienos kepenėlės , 1 kilogramas
  • Džiovinti abrikosai , 50 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Žalumynai , 1 saujelė
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Bulvės , 10 vienetų
  • Alyvuogių aliejus , 0,5 stiklinės
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Aliejų įkaitinkite keptuvėje.

  2. Kepenėles pasūdykite su druska ir pagardinkite su pipirais, ir viską sudėkite į keptuvę 15 minučių, patroškinkite.

  3. Žalumynus (krapai, petražolės, bazilikas) ir abrikosus susipjaustykite.

  4. Sudėkite miltus ir grietinę į kepenėles ir suberkite abrikosus, žalumynus. Dar patroškinkite 10 minučių.

  5. Patiekite su bulvėmis arba bulvių koše. Skanaus!

Receptą atsiuntė soffi
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Žemaičių blynai su faršu Česnakinis padažas kebabams Tarkuotų bulvių virtinukai Virtos “gėlytės” Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!