Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepenėlės su abrikosais

Kepenėlės su abrikosais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Paukštienos kepenėlės , 1 kilogramas
  • Džiovinti abrikosai , 50 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Žalumynai , 1 saujelė
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Bulvės , 10 vienetų
  • Alyvuogių aliejus , 0,5 stiklinės
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Aliejų įkaitinkite keptuvėje.

  2. Kepenėles pasūdykite su druska ir pagardinkite su pipirais, ir viską sudėkite į keptuvę 15 minučių, patroškinkite.

  3. Žalumynus (krapai, petražolės, bazilikas) ir abrikosus susipjaustykite.

  4. Sudėkite miltus ir grietinę į kepenėles ir suberkite abrikosus, žalumynus. Dar patroškinkite 10 minučių.

  5. Patiekite su bulvėmis arba bulvių koše. Skanaus!

Receptą atsiuntė soffi
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Česnakinis padažas kebabams Virti briuselio kopūstai su sviestu Želė tortas „Vasarėlė“ Naminė pica Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!