Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepenėlių kotletai

Kepenėlių kotletai
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų 5

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Kepenėlės , 300 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kepenis sumalame, įmušame kiaušinį, dedame mėgiamų prieskonių, druskos ir miltų (tiek, kad masė būtų grietinės konsistencijos). Šaukštu formuojame kepsnius ir kepame įkaitintame aliejuje. Galima troškinti grietinėlėje.

Skanaus.

Komentarai5
Rima

Piene mirkytos kepeneles praranda joms būdinga savotiska kartuma.

juozelija

Ar mirkyti reikia? Jei taip, kuo skiriasi mirkymas piene ir vandenyje?

jolita vysniauskiene

kepenu apvirti nereikia,sumalti zalias

Vita Macienė

o kepenų prieš tai apvirti nereikia?

eglė...

man tai patinka:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Čenakai Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Įdaryti makaronų vamzdeliai Sluoksniuotos tuno salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!