Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepenėlių vyniotinis

Kepenėlių vyniotinis
Kepenėlių vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištų kepenėlės , 500 gramų
  • Morkos , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
  • Sviestas , 125 gramai
  • Sūris (lydytas) , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).

  2. Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.

  3. Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.

  4. Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.

  5. Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.

  6. Ryte išimti ir supjaustyti.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Išvalyti grybai nepajuos, jei juos subersite į puodą su šaltu, truputį pasūdytu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sluoksniuotos tuno salotos Pomidorų sriuba su ryžiais Naminė pica Čenakai Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!