Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepenėlių vyniotinis

Kepenėlių vyniotinis
Kepenėlių vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištų kepenėlės , 500 gramų
  • Morkos , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
  • Sviestas , 125 gramai
  • Sūris (lydytas) , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).

  2. Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.

  3. Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.

  4. Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.

  5. Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.

  6. Ryte išimti ir supjaustyti.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Paprastas jogurtinis pyragas Vėrinukai prie vyno Keksiukai su spanguolėmis Burokėlių salotos Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!