"KEPENINIS SŪRIS"
liesos mėsos(1kg); kepenų; širdies; plaučio; 2svogūnų; prieskonių; pipirai druska; česnako;
mesa, plauti, širdį, kepenis - išverdame vandenuke su lauro lapeliais pipirais ir druska; sumalame mėsmale; dedame smulkiai pjaustyta svogūna (pasikepiname); česnaka; pipiris druskytę(pasiragaujam);ipilame stiklinę sultinio kuriame virė mėsytė;viska gerai išmaišome ir dedame i forma ar "sūrmaišį" kad sustingtų...valgome su krienų-majonezo padažu ar tiesiog sumuštinukams...Skanaus
- Komentuoti

Labai skanu cia...pati dar nedariau bet va dabar bus proga:)))

labai skanūs sumuštinukai su tokiu kepeniniu sūriu:)
Panašūs receptai
Daugiau receptųPirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.
Rodyti kitą patarimą