Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepenų blynai

Kepenų blynai
Kepenų blynai Kepenų blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Parmezano sūris , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
Reikės:
  • Jaučio kepenys , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Kiaušinai , 1 vienetas
  • Morkos , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenis išvirkite: virkite apie 1-1,5h pasūdytame vandenyje. Išvirusias atvėsinkite, susmulkinkite ir sumalkite.

  2. Morkas ir svogūną supjaustykite ir pavirkite apie 10 minučių. Atvėsintas ir nusausintas daržoves taip pat sumalkite ir įmaišykite į kepenų faršą.

  3. Įmuškite ir įmaišykite kiaušinį ir prieskonius.

  4. Suformuokite blynelius. Ties viduriu įspauskite, kad tilptų kiaušinis ir sudėkite ant kepimo skardos.

  5. Į įdarui skirtą vietą įmuškite po kiaušinį ir viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu. Jei mėgstate apiberkite žalumynais prieš barstant sūriu.

  6. Kepkite apie 15-20 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė Ona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kakava padeda atgauti jėgas, žvalumą, tonizuoja.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Naminė pica Silkė su cinamonu Įdaryti makaronų vamzdeliai Žuvies vyniotinis Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!