Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepenų blyneliai

Kepenų blyneliai
Kepenų blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Galvijų kepenys , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Morkos , 2 vienetai
  • Lašiniai , 200 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenys, svogūną, morkas bei lašinius sumalti mėsmalėje. Pridėti kiaušinį, džiuvėsėlius. Gardinti druska bei pipirais.

  2. Keptuvėje įkaitinti aliejų. Valgomuoju šaukštu dėti blynelius į keptuvę ir kepti iš abiejų pusių po porą minučių.

  3. Tiekti galima su padažais, daržovėmis arba su duona , kaip sumuštinis.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Mielinė plonapadės picos tešla Folijoje kepta vištiena Kepta žuvis marinate Sluoksniuotos tuno salotos Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!