Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepenų ir bulvių apkepas

Kepenų ir bulvių apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Kategorijos: Bulvių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Kepenėlės , 400 gramų
  • Sviestas , 20 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Morkos , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 galva
  • Majonezas , 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti ir sutarkuoti.

  2. Kepenėles užpilti pienu ir palaikyti 1 val. Po to sumalti ir sumaišyti su druska, pipirais, pakepintais svogūnais ir morka (morką sutarkuoti ir kartu su susmulkintu svogūnu pakepinti ant sviesto).

  3. Kepimo inde sluoksniuoti bulves ir kepenėles. Pirmasis sluoksnis – pusė kepenėlių masės, antrasis – bulvės ir trečiasis – likusios kepenėlės.

  4. Viršų aptepti majonezu ir užbarstyti sutarkuotu sūriu.

  5. Kepti uždengus folija orkaitėje apie 35 min. ir be folijos 10 min. Kepimo temperatūra iki 180 laipsnių.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ zuikis su juoda duona ir kmynais Gardziosios sluoksines tuno salotos Zrazai su trimis įdarais Burokėlių salotos Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!