Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepenys grietinės padaže

Kepenys grietinės padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 3

Gaminimo instrukcija:
  1. 500 g kepenų, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis miltų, 1 svogūno galvutė.

  2. Kepenis nuplaukite, nuimkite plėves, pašalinkite tulžies kanalus, supjaustykite 80-100 g dydžio gabalėliais, pasūdykite, apvoliokite miltuose ir apkepkite aliejuje.

    Tada viską sudėkite į puodą, įdėkite smulkiai supjaustytą ir apkeptą svogūną, grietinę, padažą iš keptuvės bei įpilkite maždaug stiklinę vandens, uždenkite ir ištroškinkite.

Komentarai3
Lina Žebrauskienė

o mes visi valgom

Sandra

as irgi, bet kai antra puse nevalgo tai retai kada ir bedarau

Lina Žebrauskienė

labai megstu kepenis

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apsinuodijus alkoholiu ar vaistais, padės stipri arbata su pienu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Paprikų ir pomidorų salotos Burokėlių salotos Mielinė plonapadės picos tešla Dešrelės su bulvėmis Kepta vištiena su majonezu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!