Greita paieška
Receptai
Draugai

KEPENYS KARALIŠKAI

KEPENYS KARALIŠKAI
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 kg kepenų
    7 svogūno galvutės
    5 morkos
    5 kiaušiniai
    3 v. š. manų kruopų
    0,5 a. š. sodos
    druskos
    juodųjų pipirų
    krapų
    0,5 st. grietinės
    0,5 st majonezo

  2. Kepenis nuplauti, pašalinti plėvę. Sumalti kartu su 3 svogūno galvutėmis. Dėti kiaušinius, manų kruopas, sodą ir druską. Gerai išplakti. Įkaitintame aliejuje iš šios masės iškepti blynelius. Kepti po 3 - 4 minutes iš abiejų pusių, gol gražiai apskrus.
    Morkas supjaustyti plonais šiaudeliais, likusius svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Apkepinti aliejuje, kol suminkštės. pasūdyti, įberti pipirų.
    Kepenų blynelius dėti į gilų kepimo indą sluoksniuojant su kepintomis daržovėmis. Užpilti majonezo - grietinės mišiniu.
    Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 35 min.
    Prieš patiekiant pabarstyti krapais.

    P. S. dariau iš vištų kepenėlių. Kita kartą sluoksniuočiau taip - kepenėlių kotletai, daržovės, majonezo - grietinės plakinys, vėl kepenėlės ir t. t. Bet šiaip jei mėgstate kepenėles, tai labai skanu rolleyes.gif Per klaidą įdėjau tik 3 kiaušinius, bet manau, kad skonis nuo to nei kiek nenukentėjo... Vietoj majonezo - grietinės galima užpilti pomidorų padažu... smile.gif

Komentarai1
lt

manyciau turetu buti labai skanu. reikes isbandyti

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Purūs keksiukai Vanilinis varškės apkepas Sojos pupelių kotletai Burokėlių mišrainė su majonezu Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!