Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepsnys su pipirais

Kepsnys su pipirais
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Jautiena , 600 gramų
  • Česnakai , 1 vienetas
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, kepsnių , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Čili
  • Pipiras, raudonas
Gaminimo instrukcija:
  1. Aliejų sumaišykite su citrinų sultimis, smulkintu česnaku bei pipirais.

  2. Jautienos pjausnius (padalinkite į 4 gabaliukus po 150 g) įtrinkite prieskoniais, apliekite paruoštu marinatu ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Po to lengvai nusausinkite ir dėkite į įkaitintą keptuvę, kepkite apie 10 min. iš kiekvienos pusės, kartkartėm patepkite marinatu.

  3. Paruoštus kepsnius patiekite su keptomis bulvėmis ir pomidorais.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Omletas bus skanus ir purus, jei į jau išplaktus ir paruoštus kepti kiaušinius įpilsite šaukštą aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Juodųjų serbentų kompotas žiemai Traškios salotos Silkė su cinamonu Želė tortas „Vasarėlė“ Vanilinis ledų kokteilis Trešnių trauktinė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!