Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepsnys su pipirais

Kepsnys su pipirais
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Jautiena , 600 gramų
  • Česnakai , 1 vienetas
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, kepsnių , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Čili
  • Pipiras, raudonas
Gaminimo instrukcija:
  1. Aliejų sumaišykite su citrinų sultimis, smulkintu česnaku bei pipirais.

  2. Jautienos pjausnius (padalinkite į 4 gabaliukus po 150 g) įtrinkite prieskoniais, apliekite paruoštu marinatu ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Po to lengvai nusausinkite ir dėkite į įkaitintą keptuvę, kepkite apie 10 min. iš kiekvienos pusės, kartkartėm patepkite marinatu.

  3. Paruoštus kepsnius patiekite su keptomis bulvėmis ir pomidorais.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutarkuotos bulvės nepajuos, jei įpilsite truputį pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Žemaičių blynai su faršu Burokėlių salotos Virtos “gėlytės” Silkė su cinamonu Lietuviška  balta mišrainė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!