Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta antiena

Kepta antiena
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Antienos filė , 2 vienetai
  • Obuoliai , 2 vienetai
  • Kefyras , 0,5 litro
  • Prieskoniai paukštienai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Šiam raceptui tinka ir kitos anties dalys. Mėsa būna labai minkšta.

  2. Mėsą įtrinti prieskoniais, užpilti kefyru ir palikti marinuotis per naktį.

  3. Išsimarinavusias dalis dėti į kepimo rankovę ir kepti 1 valandą iki 180 laipsnių įkaintoje orkaitėje, pavartant.

  4. Antieną išimti iš maišo ir, su visais išsiskyrusiais riebalais, sudėti į gilią skardą.

  5. Sudėti pjaustytus obuolius, galima pridėti bulvių.

  6. Kepti dar 40 minučių. Tiekti karštą.

Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Skaniausias šokoladinis pyragas Nugarinės šašlykas Žemaičių blynai su faršu Kepta žuvis marinate Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!