Greita paieška
Receptai
Draugai
Kepta antiena
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Antienos filė , 2 vienetai
- Obuoliai , 2 vienetai
- Kefyras , 0,5 litro
- Prieskoniai paukštienai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Šiam raceptui tinka ir kitos anties dalys. Mėsa būna labai minkšta.
Mėsą įtrinti prieskoniais, užpilti kefyru ir palikti marinuotis per naktį.
Išsimarinavusias dalis dėti į kepimo rankovę ir kepti 1 valandą iki 180 laipsnių įkaintoje orkaitėje, pavartant.
Antieną išimti iš maišo ir, su visais išsiskyrusiais riebalais, sudėti į gilią skardą.
Sudėti pjaustytus obuolius, galima pridėti bulvių.
Kepti dar 40 minučių. Tiekti karštą.
Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!