Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta antis

Kepta antis
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Antis , 1 vienetas
  • Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, Pipirai , 0,5 valgomojo šaukšto
  • Pomidorų padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Krienai , 1 valgomasis šaukštas
  • Česanakas , 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Antį ištrinti marinatu, pagamintu iš majonezo, pomidorų padažo, krienų, smulkinto česnako, druskos ir pipirų (iš akies). Palikti marinuotis apie 20 min.

  2. Antį kepti orkaitėje apie 1 val. Nuo majonezo ir pomidorų padažo ji taps labai minkšta ir sultinga :). Labai skanu valgyti su troškintais raugintais kopūstais.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Karšti sumuštiniai su sūriu Žemaičių blynai su faršu Troškintos kiaulienos kepenėlės Makaronai su tunu kepti orkaitėje Šventiška žąsies krūtinelė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!