Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta antis

Kepta antis
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Antis , 1 vienetas
  • Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, Pipirai , 0,5 valgomojo šaukšto
  • Pomidorų padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Krienai , 1 valgomasis šaukštas
  • Česanakas , 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Antį ištrinti marinatu, pagamintu iš majonezo, pomidorų padažo, krienų, smulkinto česnako, druskos ir pipirų (iš akies). Palikti marinuotis apie 20 min.

  2. Antį kepti orkaitėje apie 1 val. Nuo majonezo ir pomidorų padažo ji taps labai minkšta ir sultinga :). Labai skanu valgyti su troškintais raugintais kopūstais.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Žemaičių blynai su faršu Grybų padažas Virtos “gėlytės” Čenakai Pievagrybių padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!