Greita paieška
Receptai
Draugai
Kepta avino širdis
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Avino širdys , 500 gramų
- Prieskoniai, kokius mėgstate
Gaminimo instrukcija:
Avino sirdziu ir megiamu prieskoniu
Apipjaustyti riebalus nuo širdžių, išpjauti venas. Perpjauti širdis išilgai, kad gautųsi kepsneliai, pabarstyti prieskonių ir kepti grilyje.
Pastaba: iškepusios širdys viduje turi būti švelniai rožinės spalvos.
Gairės:
aviena, kepta širdis
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!