Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta avino širdis

Kepta avino širdis
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Avino širdys , 500 gramų
  • Prieskoniai, kokius mėgstate
Gaminimo instrukcija:
  1. Avino sirdziu ir megiamu prieskoniu

  2. Apipjaustyti riebalus nuo širdžių, išpjauti venas. Perpjauti širdis išilgai, kad gautųsi kepsneliai, pabarstyti prieskonių ir kepti grilyje.

    Pastaba: iškepusios širdys viduje turi būti švelniai rožinės spalvos.

Gairės: aviena, kepta širdis
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Folijoje kepta žuvis bus sultingesnė ir skanesnė.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Folijoje kepta vištiena Raugintų kopūstų sriuba Nugarinės šašlykas Žemaičių blynai su faršu Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!