Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta avino širdis

Kepta avino širdis
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Avino širdys , 500 gramų
  • Prieskoniai, kokius mėgstate
Gaminimo instrukcija:
  1. Avino sirdziu ir megiamu prieskoniu

  2. Apipjaustyti riebalus nuo širdžių, išpjauti venas. Perpjauti širdis išilgai, kad gautųsi kepsneliai, pabarstyti prieskonių ir kepti grilyje.

    Pastaba: iškepusios širdys viduje turi būti švelniai rožinės spalvos.

Gairės: aviena, kepta širdis
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Žemaičių blynai su faršu Pekino kopūstų salotos Pievagrybių padažas Šašlykas orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!