Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta avino širdis

Kepta avino širdis
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Avino širdys , 500 gramų
  • Prieskoniai, kokius mėgstate
Gaminimo instrukcija:
  1. Avino sirdziu ir megiamu prieskoniu

  2. Apipjaustyti riebalus nuo širdžių, išpjauti venas. Perpjauti širdis išilgai, kad gautųsi kepsneliai, pabarstyti prieskonių ir kepti grilyje.

    Pastaba: iškepusios širdys viduje turi būti švelniai rožinės spalvos.

Gairės: aviena, kepta širdis
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Čenakai Raugintų kopūstų sriuba Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!