Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta avino širdis

Kepta avino širdis
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Avino širdys , 500 gramų
  • Prieskoniai, kokius mėgstate
Gaminimo instrukcija:
  1. Avino sirdziu ir megiamu prieskoniu

  2. Apipjaustyti riebalus nuo širdžių, išpjauti venas. Perpjauti širdis išilgai, kad gautųsi kepsneliai, pabarstyti prieskonių ir kepti grilyje.

    Pastaba: iškepusios širdys viduje turi būti švelniai rožinės spalvos.

Gairės: aviena, kepta širdis
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Troškintos kiaulienos kepenėlės Blyneliai su cukinija Vengrijos agurkai Pomidoru ir kiaušiniu salotos Ispaniškos pomidorų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!