Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta burokėlių sriuba su grybais ir kukuliais

Kepta burokėlių sriuba su grybais ir kukuliais
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 2

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Grybai , 0,3 litro
  • Burokėliai , 2 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Bulvės , 4 vienetai
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Faršas , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Pakepiname grybus su 1 šaukštu aliejaus.

  2. Barštelius supjaustome riekelėmis, morkas griežinėliais, viską paprieskoniuojame ir apšlakstome likusiu aliejumi. Dedame kepti 20 min. į orkaitę.

  3. Iš faršo padarome nedidelius kukulius ir iškepame orkaitėje.

  4. Į puodą įpilame apie 2 litrus vandens arba sultinio, dedame supjaustytas bulves, grybus, burokėlius su morkomis ir verdame apie 20 min.

  5. Į išvirtą sriuba sudedame iškeptus kukulaičius, paskaniname grietine ir valgome. Skanaus.

Komentarai2
Sandra

kad zinoki, taip ir buvo, uzteko lekstes ir sotus, nereikai antro patiekalo

nijole

oho! Čia visi pietūs vienoje lėkštėje... :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Naminė pica Silkė su cinamonu Įdaryti makaronų vamzdeliai Grybų padažas Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!