Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta cukinija

Kepta cukinija
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 5

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Apvoliojimui:
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Pipirai , 2 žiupsneliai
  • Druska , 0,3 arbatinio šaukštelio
Reikės:
  • Cukinija , 1 vienetas
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Jaunas cukinijas supjaustyti griežinėliais.

  2. Į miltus įberti druskos, pipirų, išmaišyti.

  3. Cukinijos griežinėlius apvolioti miltuose.

  4. Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Dalia
Komentarai5
vanda

vanda cukinijas kepiau keptuveje be riebalu ir be miltu tik pabarsciau pieskoniais suminkstejo apsikepe graziai o jeigu riebaluose sukinijos sutraukia isave riebalus

da

daug kaloriju. As tai keptciau orkaiteje.

jolanta

skanu mekstu cukinija

RASA

as jas kiausinio plakiny pamirkau ir dziuveseliuose apvolioju

vaida

labai labai skanu. be galo mėgstu keptas cukinijas

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu BULGARIŠKI ŠALTIBARŠČIAI Virtų bulvių cepelinai su mėsa Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Sūrio padažas makaronams Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!