Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta duona su užtepėle

Kepta duona su užtepėle
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Duona , 1 vienetas
  • Majonezas , 150 gramų
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Kiaušiniai, kieti virti , 5 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Duonos riekeles supjaustome per pusę. Jas apkepame aliejuje iš abiejų pusių.

Darome užtepėlę: išvirtas morkas ir sūrį sutarkuojame per smulkią burokinę tarką, kiaušinius supjaustome smulkiais kubeliais. išspaudžiame visas česnako skilteles. Viską sudedame į dubenėlį, pilame majonezą ir viską susmulkiname trintuve, kad gautųsi vientisa masė. Šią masę tepame ant jau atvėsusių keptų duonos riekelių.

Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant kiaušiniai nesutrūks, jei į verdantį vandenį įdėsite metalinį šaukštą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šašlykas orkaitėje Naminė pica Raugintų kopūstų sriuba Krevetės grietinėlės padaže Kepti pievagrybiai Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!