Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta jūrinė lydeka su duonos trupiniais, saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis

Kepta jūrinė lydeka su duonos trupiniais, saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Duona , 2 riekės
  • Pomidorai , 1 sauja
  • Aitrioji paprika , 1 sauja
  • Juodos alyvuogės , 1 sauja
  • Mairūnas , 1 žiupsnelis
  • Bazilikai , 1 pundelis
Papuošimui:
  • Petražolės , 1 pundelis
Žuviai:
  • Jūros lydeka , 3 vienetai
  • Citrina , 2 riekės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumalkite juodą duoną arba supjaustykite smulkiais kubeliais, pasmulkinkite marinuotas aitriąsias paprikas, saulėje džiovintus pomidorus ir alyvuoges, sumaišykite su keliais šaukštais aliejaus, mairūnu ir baziliku (geriau švieži).

  2. Žuvį įtrinkite pipirais ir druska ir į vidų prikimškite duonos mišinio.

  3. Dėkite žuvis į kepimo indą, asplinkui sudėkite likusį duonos mišinį, papjaustykite citrinos ir kepkite 200 C laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

  4. Iškepusias žuvis papuoškite petražolės šakelėmis. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvės su grybais kaimiškai Pyragas Damų kaprizas Cukinija žiemai "Donecko" Dešrelės su bulvėmis Grybų padažas Tinginės šeimininkės pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!