Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta jūrinė lydeka su duonos trupiniais, saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis

Kepta jūrinė lydeka su duonos trupiniais, saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Duona , 2 riekės
  • Pomidorai , 1 sauja
  • Aitrioji paprika , 1 sauja
  • Juodos alyvuogės , 1 sauja
  • Mairūnas , 1 žiupsnelis
  • Bazilikai , 1 pundelis
Papuošimui:
  • Petražolės , 1 pundelis
Žuviai:
  • Jūros lydeka , 3 vienetai
  • Citrina , 2 riekės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumalkite juodą duoną arba supjaustykite smulkiais kubeliais, pasmulkinkite marinuotas aitriąsias paprikas, saulėje džiovintus pomidorus ir alyvuoges, sumaišykite su keliais šaukštais aliejaus, mairūnu ir baziliku (geriau švieži).

  2. Žuvį įtrinkite pipirais ir druska ir į vidų prikimškite duonos mišinio.

  3. Dėkite žuvis į kepimo indą, asplinkui sudėkite likusį duonos mišinį, papjaustykite citrinos ir kepkite 200 C laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

  4. Iškepusias žuvis papuoškite petražolės šakelėmis. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Česnakų salotos Naminiai kotletai Užkandis "Ananasinės gėlės" Silkė su cinamonu Mišrainė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!