Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta kaimiška žuvis

Kepta kaimiška žuvis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Menkė , 1,5 kilogramo
  • Morkos , 150 gramų
  • Svogūnai , 250 gramų
  • Aliejus , 250 gramų
  • Druska
  • Pipirai
  • Lauro lapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį išdarinėti, supjaustyti gabalėliais, pabarstyti druska ir prieskoniais. 2-3 val. palaikyti šaltai. Į troškintuvą arba į kitą kepimo indą įpilti aliejaus, įdėti griežinėliais supjaustytų morkų ir svogūnų.

  2. Ant jų dėti žuvies gabalėlius, o ant viršaus-kitą morkų ir svogūnų sluoksnį. Pabarstyti druska, pipirais ir lauro lapeliais. Vėl uždėti žuvies.

  3. Taip sudėti sluoksniais visą žuvį ir daržoves. Ant viršaus pabarstyti smulkiai supjaustytų svogūnų. Supilti likusį aliejų, kad apsemtų žuvį. Uždengti.

  4. Kepti orkaitėje40-60 min. Nemaišant. Iškeptą atvėsinti ir sudėti į pusdubenį. Papuošti žalumynais ir žalių svogūnų griežinėliais.

Receptą atsiuntė Rima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Vištienos kotletai su pievagrybiais Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Kopūstų salotos Virtos “gėlytės” Tarkuotų bulvių virtinukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!