Greita paieška
Receptai
Draugai
Kepta lašiša
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Lašišos filė , 6 vienetai
- Alyvuogių aliejus , 1 žiupsnelis
- Jūros druska , 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
- Paprikos milteliai , 1 žiupsnelis
- Česnako milteliai , 1 žiupsnelis
- Česnakai , 6 skiltelės
- Citrinžolė , 1 pundelis
- Citrinos sultys , 0,5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Nusausinkite lašišą ir supjaustykite į šešias porcijas.
Įpilkite aliejaus į keptuvę. Įkaitinkite.
Paprieskoniuokite lašišą jūros druska, juodaisiais pipirais, paprikos milteliais ir česnako milteliais.
Pasmulkinkite česnaką. Vienam gabalėliui lašišos turi atitekti po vieną pasmulkintą skiltelę. Sudėkite į įkaitintą keptuvę kartu su citrinžole.
Šiek tiek pakepinus įdėkite lašišos gabalėlius odele žemyn.
Svarbiausia yra neperkepinti. Kepkite 7-10 minučių.
Pašlakstykite citrinos sultimis. Apverskite, pakepkite minutę ir dėkite į orkaitę. Orkaitėje kepkite apie šešias minutes 200 laipsnių temperatūroje.
Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Virtos bulvės geriau susigrūs, jei jas grūsite karštas.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!