Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta lašiša

Kepta lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos filė , 6 vienetai
  • Alyvuogių aliejus , 1 žiupsnelis
  • Jūros druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Paprikos milteliai , 1 žiupsnelis
  • Česnako milteliai , 1 žiupsnelis
  • Česnakai , 6 skiltelės
  • Citrinžolė , 1 pundelis
  • Citrinos sultys , 0,5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Nusausinkite lašišą ir supjaustykite į šešias porcijas.

  2. Įpilkite aliejaus į keptuvę. Įkaitinkite.

  3. Paprieskoniuokite lašišą jūros druska, juodaisiais pipirais, paprikos milteliais ir česnako milteliais.

  4. Pasmulkinkite česnaką. Vienam gabalėliui lašišos turi atitekti po vieną pasmulkintą skiltelę. Sudėkite į įkaitintą keptuvę kartu su citrinžole.

  5. Šiek tiek pakepinus įdėkite lašišos gabalėlius odele žemyn.

  6. Svarbiausia yra neperkepinti. Kepkite 7-10 minučių.

  7. Pašlakstykite citrinos sultimis. Apverskite, pakepkite minutę ir dėkite į orkaitę. Orkaitėje kepkite apie šešias minutes 200 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Dėdamos į tešlą razinas, apvoliokite jas miltuose. Tuomet jos vienodai pasiskirstys tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta vištiena su ryžiais Keksiukai su spanguolėmis Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu Skaniausias pyragas Purūs blyneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!