Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta lašiša

Kepta lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašiša , 2 gabalai
  • Provanso žolelės
  • Citrina (sultys)
  • Juodieji pipirai
  • Bazilikai
Gaminimo instrukcija:

Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite Provanso žolėmis, druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Marinuokite 20 minučių.
Lašišos gabalus sandariai įvyniokite į folija ir pašaukite į 180 - 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Tada atidenkite foliją, dėkite ant viršaus šviežių baziliku ir palikite pabūti orkaitėje 5 minutėms.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Kugelis su cukinija Bulvės su grybais kaimiškai Vištienos sriuba su kariu Daržovių troškinys su vištiena
Reklama
Prisijunk prie mūsų!