Greita paieška
Receptai
Draugai
Kepta lašiša
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Lašiša , 2 gabalai
- Provanso žolelės
- Citrina (sultys)
- Juodieji pipirai
- Bazilikai
Gaminimo instrukcija:
Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite Provanso žolėmis, druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Marinuokite 20 minučių.
Lašišos gabalus sandariai įvyniokite į folija ir pašaukite į 180 - 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Tada atidenkite foliją, dėkite ant viršaus šviežių baziliku ir palikite pabūti orkaitėje 5 minutėms.
Receptą atsiuntė Miglė
Gairės:
sveiki patiekalai, skani žuvios
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!