Kepta lašiša folijoje
- Lašišos filė , 150 gramų
- Pomidorai , 1 vienetas
- Bulvės , 1 vienetas
- Krapai , 1 žiupsnelis
- Sviestas , 20 gramų
- Grietinėlė, 35 % riebumo , 20 gramų
- Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Ant folijos dedame pjaustytą griežinėliais virtą bulvę, griežinėliais pjaustytą pomidorą ir ant viršaus truputį paprieskuoniuotą lašišą. tada gerą žiupsnį krapų, gabalėlį sviesto ir sulekus folijos kraštus, kad neišbėgtų įpilame grietinėlės. Užlankstome foliją taip, kad kepdamas mūsų padažiukas "nepabėgtų".
Kepti apie 15 min 180-185 temperaturoje
P.S. visus produktus dedame vienas ant kito
- Komentuoti

Laaaabai skanu...jei nebandet, butinai pabandykit.

Jau tik ne Kūčioms toks patiekalas, nes negalima nei grietinėlės, nei sviesto Kūčių patiekalams... Gal geriau gaminkite Kalėdoms, o dar geriau Joninėms (tai vasaros patiekalas :)

per sias kucias pabandysiu nes sendien nusipirkau didele lasisa
Panašūs receptai
Daugiau receptųApdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
Rodyti kitą patarimą