Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta lašiša su džiuvėsėliais

Kepta lašiša su džiuvėsėliais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašiša , 700 gramų
  • Džiūvėsėliai , 50 gramų
  • Kedrų riešutai , 25 gramai
  • Parmezano sūris , 25 gramai
  • Bazilikai , 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorai , 6 vienetai
  • Sviestas , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C. Keptuvėje išlydykite sviestą.

  2. Dubenyje sumaišykite džiuvėsėlius, riešutus, pomidorus, tarkuotą sūrį, baziliką ir tirpintą sviestą. Galite pabarstyti mėgiamų prieskonių.

  3. Lašišą padalinkite į 4 gabaliukus. 1 gabaliukas - 1 porcija. Ant gabaliukų išskirstykite mišinį ir kepkite orkaitėje 10 - 15 minučių.

  4. Tiekite su šviežiais pomidorais ir bulvėmis.

  5. Pastaba: riešutus galite šiek tiek apskrudinti keptuvėje. O šį mišinį naudoti kepant menkę ar kitą žuvį.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai1
bite

na visiskai atsilikeliai, jei dedat si patiekala i vegetariskus, klaidinat zmones tokiom nuorodom, nes vegetarai nenaudoja gyvunines mesos, grybu,kiausiniu,alkoholio, nes tai temdo samone,skatina zemesniuosius instinktus

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Įdaryti makaronų vamzdeliai Sūrio padažas makaronams Naminė pica Želė tortas „Vasarėlė“ Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!