Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta lašiša su medumi

Kepta lašiša su medumi
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos filė , 1 kilogramas
  • Citrinos žievelė , 1 vienetas
  • Citrinos sultys , 1 vienetas
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Krapai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą apšlakstykite citrinos sultimis, patepkite medumi.

  2. Sutrinkite česnakus ir sumaišykite su citrinos žievelėmis. Šią masę paskirstykite ant lašišos.

  3. Suvyniokite lašišą į foliją ir kepkite orkaitėje 20 minučių 200 laipsnių Celsijų temperatūroje.

  4. Iškepusią lašišą apibarstykite krapais.

Receptą atsiuntė Brigita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Aguonų pyragas Kalėdoms Burokėlių salotos Purūs keksiukai Dancing bubbles Kepta vištiena su ryžiais Brendžio kokteilis su sultimis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!