Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta lašiša su medumi

Kepta lašiša su medumi
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos filė , 1 kilogramas
  • Citrinos žievelė , 1 vienetas
  • Citrinos sultys , 1 vienetas
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Krapai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą apšlakstykite citrinos sultimis, patepkite medumi.

  2. Sutrinkite česnakus ir sumaišykite su citrinos žievelėmis. Šią masę paskirstykite ant lašišos.

  3. Suvyniokite lašišą į foliją ir kepkite orkaitėje 20 minučių 200 laipsnių Celsijų temperatūroje.

  4. Iškepusią lašišą apibarstykite krapais.

Receptą atsiuntė Brigita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nuvyto krapai ar petražolės, įdėkite juos kelioms minutėms į vandenį su actu (1 šaukštelis acto pusei stiklinės vandens).

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Žuvis prancūziškai Pomidorų sriuba su ryžiais Mieliniai čeburėkai Grybų padažas Makaronai su pomidorais ir sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!