Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta lašiša su medumi

Kepta lašiša su medumi
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos filė , 1 kilogramas
  • Citrinos žievelė , 1 vienetas
  • Citrinos sultys , 1 vienetas
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Krapai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą apšlakstykite citrinos sultimis, patepkite medumi.

  2. Sutrinkite česnakus ir sumaišykite su citrinos žievelėmis. Šią masę paskirstykite ant lašišos.

  3. Suvyniokite lašišą į foliją ir kepkite orkaitėje 20 minučių 200 laipsnių Celsijų temperatūroje.

  4. Iškepusią lašišą apibarstykite krapais.

Receptą atsiuntė Brigita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Mieliniai čeburėkai Želė tortas „Vasarėlė“ Purūs keksiukai Naminė pica Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!