Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta lydeka

Kepta lydeka
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Druska
  • Pipiarai
Reikės:
  • Lydeka , 1 kilogramas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrina , 1 vienetas
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruoštą lydeką nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, jeigu turite žuvies prieskoniais.

  2. Lydeką sudėkite į keptuvą su įkaitintu aliejumi, užpilkite grietinės, miltų, išspaustos citrinos sulčių mišiniu ir kepkite orkaitėje kartais palaistant susidariusiomis sultimis.

  3. Iškeptą, supjaustyta lydeką dėkite į pusdubenį ir užpilkite tuo pačiu padažu kuriame kepė.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves atgaivinsite, jei jas valandai pamerksite į šaltą vandenį su actu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Sluoksniuotos tuno salotos Virtos “gėlytės” Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Vištienos širdelių guliašas Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!