Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta lydeka

Kepta lydeka
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Druska
  • Pipiarai
Reikės:
  • Lydeka , 1 kilogramas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrina , 1 vienetas
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruoštą lydeką nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, jeigu turite žuvies prieskoniais.

  2. Lydeką sudėkite į keptuvą su įkaitintu aliejumi, užpilkite grietinės, miltų, išspaustos citrinos sulčių mišiniu ir kepkite orkaitėje kartais palaistant susidariusiomis sultimis.

  3. Iškeptą, supjaustyta lydeką dėkite į pusdubenį ir užpilkite tuo pačiu padažu kuriame kepė.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei, nukėlę nuo ugnies, kiaušinius iškart panardinsite į šaltą vandenį, jie geriau nusilups ir kiaušinio trynys nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Česnakinis padažas kebabams Šokoladinė tarta Braškių ir kivių uogienė Čenakai Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!