Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta lydeka

Kepta lydeka
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Druska
  • Pipiarai
Reikės:
  • Lydeka , 1 kilogramas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrina , 1 vienetas
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruoštą lydeką nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, jeigu turite žuvies prieskoniais.

  2. Lydeką sudėkite į keptuvą su įkaitintu aliejumi, užpilkite grietinės, miltų, išspaustos citrinos sulčių mišiniu ir kepkite orkaitėje kartais palaistant susidariusiomis sultimis.

  3. Iškeptą, supjaustyta lydeką dėkite į pusdubenį ir užpilkite tuo pačiu padažu kuriame kepė.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei agurkai kartoki, nulupkite juos ir palaikykite piene įbėrę šiek tiek cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Brendžio kokteilis su sultimis Troškintos kiaulienos kepenėlės Moliūgų sriuba su ryžiais Purūs keksiukai Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!