Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta lydeka su pikantišku daržovių padažu

Kepta lydeka su pikantišku daržovių padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jūros lydeka , 800 gramų
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Morkos , 3 vienetai
  • Pomidorai , 7 vienetai
  • Pomidorų pasta , 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustyti mažais gabalėliais, pridėti druskos ir leisti pastovėti 15 minučių.

  2. Žuvį apvolioti miltuose ir šiek tiek pakepinti keptuvėje. Pridėti pjaustytus pusžiedžiais svogūnus, tada suberti tarkuotas morkas ir keletą minučių troškinti.

  3. Keptuvės turinį perkelkite į kepimo skardą ir pašauti į įkaitusią iki 150 °C temperatūros orkaitę. Ant viršaus sudėti smulkintus pomidorus (be odelės) sumaišytus su pomidorų pasta ir dar kepti apie 30 minučių.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Purūs blyneliai Sūrio padažas makaronams Kreminė svogūnų sriuba Pyragas "Skenduolis" Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!