Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta menkė

Kepta menkė
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai 1

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Menkės filė , 4 vienetai
  • Citrininiai žuvies prieskoniai , 2 žiupsneliai
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Citrina , 1 vienetas
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Pomidorai , 200 gramų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Citrina , 0,5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Menkę nuplauti ir nusausinti. Apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti žuvies prieskoniais ir smulkiai pjaustytais česnakais. Palikti pusei valandos marinuotis.

  2. Svogūnus ir pomidorus supjaustyti. Kepimo indą iškloti kepimo folija, įpilti šiek tiek aliejaus, suberti daržoves. Daržoves pabarstyti žuvies prieskoniais ir druska, šiek tiek užpilti aliejaus. Ant daržovių uždėti žuvies kepsnelius.

  3. Viską kepti orkaitėje apie 20 min., 200 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai1
ieva

labai skanu:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pieno ir ledų kokteilis Virtos “gėlytės” Kugelis su cukinija Taco Karališka kava Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!