Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta menkės filė su ryžiais ir daržovėmis

Kepta menkės filė su ryžiais ir daržovėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Menkės filė , 400 gramų
  • Konservuoti kukurūzai , 100 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Žirneliai, šaldyti , 100 gramų
  • Morkos , 1 vienetas
  • Paprika , 1 vienetas
  • Ryžiai , 1 sauja
  • Citrinos , 0,5 vieneto
  • Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome atšildytą menkės filė nedideliais gabalėliais ir sudedame į dubenį, kuriame marinuosime. Pabarstome prieskoniais Madridas ir ant viršaus išspaudžiame pusę citrinos. Viską gerai išmaišome ir šiame marinate paliekame žuvį 2 valandom. Kepame ant gerai įkaitintos keptuvės iš abiejų pusių.

  2. Visas daržoves ir ryžius kartu dedame į troškinimo puodą. Įpilame šiek tiek vandens ir 50g sviesto. Troškiname ~10-15 min, kol suminkštėja. Nepamirštame pagardinti druska ir prieskoniais pagal skonį.

  3. Ant lėkštės dedame daržovių "pagalvę". Ant jos dedame žuvį. Galima papuošti rozmarino šakele ir mažais pomidorais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Salotos su lašiša Miltiniai blynai Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!