Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta plekšnė

Kepta plekšnė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Plekšnė , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Majonezas , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus
  • Druska, Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Žuvį išdarinėti, nukirpti uodegą, nupjauti galvą ir supjaustyti gabaliukais. Kiaušinį išplakti su druska, berti druskos, pipirų ir išmaišyti su majonezu. Žuvies gabaliukus apvolioti kiaušinių - majonezo masėje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Į kiaušinio plakinį galima įberti smulkintų prieskoninių žolelių.

Receptą atsiuntė Raimonda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių salotos Dešrelės su bulvėmis Sūrio padažas makaronams Makaronai su pomidorais ir sūriu Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!