Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta plekšnė

Kepta plekšnė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Plekšnė , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Majonezas , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus
  • Druska, Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Žuvį išdarinėti, nukirpti uodegą, nupjauti galvą ir supjaustyti gabaliukais. Kiaušinį išplakti su druska, berti druskos, pipirų ir išmaišyti su majonezu. Žuvies gabaliukus apvolioti kiaušinių - majonezo masėje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Į kiaušinio plakinį galima įberti smulkintų prieskoninių žolelių.

Receptą atsiuntė Raimonda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonus šaldytuvo kvapas išnyks, jai jame pastatysite puodelį šviežiai užplikytos dar šiltos kavos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lietiniai su sūriu ir dešrelėmis Pieno ir ledų kokteilis Cukinija žiemai "Donecko" Vanilinis ledų kokteilis Želė tortas „Vasarėlė“ Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!