Greita paieška
Receptai
Draugai
Kepta plekšnė
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Plekšnė , 1 vienetas
- Džiūvėsėliai
- Kiaušinis , 1 vienetas
- Majonezas , 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus
- Druska, Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Žuvį išdarinėti, nukirpti uodegą, nupjauti galvą ir supjaustyti gabaliukais. Kiaušinį išplakti su druska, berti druskos, pipirų ir išmaišyti su majonezu. Žuvies gabaliukus apvolioti kiaušinių - majonezo masėje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Į kiaušinio plakinį galima įberti smulkintų prieskoninių žolelių.
Receptą atsiuntė Raimonda
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!