Greita paieška
Receptai
Draugai
Kepta plekšnė su lašinukais
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Apvoliojimui:
- Miltai , 0,5 stiklinės
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
Reikės:
- Plekšnė , 1 vienetas
- Citrina , 0,5 vieneto
- Lašiniai , 40 gramų
- Grietinė , 4 valgomieji šaukštai
Pabarstymui:
- Petražolės , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
Žuvį nuplauname, nupjauname pelekus, apšlakstome citrinos sultimis ir apvoliojame miltuose sumaišytuose su druska, bei pipirais.
Lašinukus supjaustome kubeliais ir pakepiname keptuvėje. Išimame ir dedame kepti žuvį.
Pabaigoje į keptuvę sudedame spirgučius, įdedame grietinės ir gerai išmaišome.
Keptą žuvį patiekiame su padažu iš keptuvės ir kapotomis petražolėmis. Skanaus!
Receptą atsiuntė Meilutė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!