Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta plekšnė su lašinukais

Kepta plekšnė su lašinukais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Apvoliojimui:
  • Miltai , 0,5 stiklinės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Plekšnė , 1 vienetas
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Lašiniai , 40 gramų
  • Grietinė , 4 valgomieji šaukštai
Pabarstymui:
  • Petražolės , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį nuplauname, nupjauname pelekus, apšlakstome citrinos sultimis ir apvoliojame miltuose sumaišytuose su druska, bei pipirais.

  2. Lašinukus supjaustome kubeliais ir pakepiname keptuvėje. Išimame ir dedame kepti žuvį.

  3. Pabaigoje į keptuvę sudedame spirgučius, įdedame grietinės ir gerai išmaišome.

  4. Keptą žuvį patiekiame su padažu iš keptuvės ir kapotomis petražolėmis. Skanaus!

Receptą atsiuntė Meilutė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta vištiena su ryžiais Mėsos troškinys su daržovėmis Dešrelės su bulvėmis Naminė pica Sūrio padažas makaronams Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!