Greita paieška
Receptai
Draugai

KEPTA "PUSGALVIKĖ"AR KARKA

KEPTA  "PUSGALVIKĖ"AR KARKA
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 2

Gaminimo instrukcija:
  1. Pusgalvikė ar karka ;druska;pipirai, prieskoniai- keptai mėsai;lauro lapelių;česnakų;majonezo.

  2. šiuo atveju kepiau pusgalvikę-nakčiai apmerkiau į šaltą vandenuka su pipirų žineliais,lauro lapeliais ir nepagailėti druskos...ryte nuvarvinus ir apsausinus itriname su prieskoniais ir česnaku sumaišyta druska,majonezu ir paliekam pasimarinavimui ;vakare i orkaitę ir apie 45min.200-220temp...gal ir ne kiekvienam vaizdelis koks-bet tikrai skanu ir karšta ir šalta- su krienais ar garstyčiomis, ar su daržovėm...SKANAUS ;)

Komentarai2
Lina Žebrauskienė

man irgi patinka toks patiekalas :))

jolanta kasputienė

p.s. bus nuotrauka ,(tik dabar mažoji užšeimininkavo,ir nebeįkeliu :((()

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mišrainė gražiau ir skaniau atrodys, jei kiekvieną daržovių rūšį apipilsite aliejumi ir tik po to sumaišysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Miltiniai blynai Naminė pica Čenakai Purūs keksiukai Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!