Kepta silkė
- Silkė , 400 gramų
- Kiaulienos kumpis , 200 gramų
- Grietinėlė , 200 gramų
- Petražolės
- Svogūnas , 2 vienetai
- Pipirai
- Garstyčios , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Krienai , 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
- Rauginti kopūstai , 200 gramų
- Druska
- Pipirai
Petražoles smulkiai sukapojame, svogūną supjaustome labai smulkiais kubeliais. Supilame pipirus ir viską išmaišome su krienais ir garstyčiomis.
Tada šita mase ištepame viena puse silkių filė ir jas susukame. Po to šiuos suktinukus susukame į kiaulienos kumpį.
Galime suristi kad neišsileistų. Po to į keptuvę dedame sviestą ir šiuos suktinukus kepame kol gražiai paruduoja mėsa.
Suktinukus išimame atskirai į lėkštute. Tada į keptuvę pilame grietinėlę,dedame kopūstus, pipiru ir druskos.
Pradėjus padažui šilti, sudedame ir suktinukus ,dar pakaitiname kokia 5 minutes.
Ir paliekame uždengę keptuve viską pastovėti apie 10 min, bet jau ne ant ugnies. Patiekiame su virtom bulvėmis.
- Komentuoti

gan įdomus variantukas:)Be to, gražiai patiekta....
Panašūs receptai
Daugiau receptųVerdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.
Rodyti kitą patarimą