Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta silkė

Kepta silkė
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Silkė , 400 gramų
  • Kiaulienos kumpis , 200 gramų
  • Grietinėlė , 200 gramų
  • Petražolės
  • Svogūnas , 2 vienetai
  • Pipirai
  • Garstyčios , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Krienai , 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Rauginti kopūstai , 200 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Petražoles smulkiai sukapojame, svogūną supjaustome labai smulkiais kubeliais. Supilame pipirus ir viską išmaišome su krienais ir garstyčiomis.

  2. Tada šita mase ištepame viena puse silkių filė ir jas susukame. Po to šiuos suktinukus susukame į kiaulienos kumpį.

  3. Galime suristi kad neišsileistų. Po to į keptuvę dedame sviestą ir šiuos suktinukus kepame kol gražiai paruduoja mėsa.

  4. Suktinukus išimame atskirai į lėkštute. Tada į keptuvę pilame grietinėlę,dedame kopūstus, pipiru ir druskos.

  5. Pradėjus padažui šilti, sudedame ir suktinukus ,dar pakaitiname kokia 5 minutes.

  6. Ir paliekame uždengę keptuve viską pastovėti apie 10 min, bet jau ne ant ugnies. Patiekiame su virtom bulvėmis.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai1
Vita Macienė

gan įdomus variantukas:)Be to, gražiai patiekta....

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtų bulvių cepelinai su mėsa Makaronai su pomidorais ir sūriu Virti briuselio kopūstai su sviestu Grybų padažas Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!