Greita paieška
Receptai
Draugai
Kepta sprandinė
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Marinatui:
- Česnakas , 3 skiltelės
- Pipirai , 0,3 arbatinio šaukštelio
- Lauro lapai , 2 vienetai
- Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
- Citrinos sultys , 0,5 vieneto
Reikės:
- Kiaulienos sprandinė , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Česnaką sugrūdame, sumaišome su druska, pipirais, trintais lauro lapais.
Šiuo mišiniu ištriname sprandinės kepsnius, apliejame aliejumi ir apšlakstome šviežiai spaustomis sultimis. Paliekame nakčiai marinuotis.
Dedame į kepimo skardą, pilame šiek tiek vandens ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 45 min.
Receptą atsiuntė Jolita
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!