Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta sprandinė "keistas aštunkojis"

Kepta sprandinė "keistas aštunkojis"
Kepta sprandinė "keistas aštunkojis"
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sprandinės , 1,5 kilogramo
  • Prieskoniai , 3 valgomieji šaukštai
  • Paprikos milteliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Spanguolės , 10 vienetų
  • Paprika , 0,5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite paprikų miltelius, Provansalio žolelių mišinį, druską bei pipirus.

  2. Mėsą supjaustykite griežinėliais, bet ne iki galo perpjaudami, į tarpus pridėkite smulkiai pjaustytos geltonosios paprikos bei spanguolių.

  3. Visą mėsą aptepkite su aliejumi ir apdėkite prieskoniais, gerai įtrinkite.

  4. Suvyniokite į folija, dėkite į skardą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 1 val. 20 min. Patiekite su mėgiamu padažu ir bulvėmis.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė soffi
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Sūrio padažas makaronams Sluoksniuotos tuno salotos Virti briuselio kopūstai su sviestu Mieliniai čeburėkai Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!