Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta traški jūrinė lydeka

Kepta traški jūrinė lydeka
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jūros lydeka , 500 gramų
  • Džiūvėsėliai , 5 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Prieskoniai žuviai , 1 valgomasis šaukštas
  • Alus , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustome nedideliais gabaliukais, pabarstome citrininiais žuvies prieskoniais.

  2. Kiaušinius gerai išplakti, pilti alų, džiuvėsėlius ir gerai išmaišyti.

  3. Aliejų gerai įkaitinti puode. Žuvį pamirkyti į tešlą ir dėti į aliejų. Gerai apkepti ir gražiai apskrudinti. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Lengvi, greiti ir skanūs lietiniai Burokėlių salotos Salotos su lašiša zuikis su juoda duona ir kmynais Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!