Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta traški jūrinė lydeka

Kepta traški jūrinė lydeka
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jūros lydeka , 500 gramų
  • Džiūvėsėliai , 5 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Prieskoniai žuviai , 1 valgomasis šaukštas
  • Alus , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustome nedideliais gabaliukais, pabarstome citrininiais žuvies prieskoniais.

  2. Kiaušinius gerai išplakti, pilti alų, džiuvėsėlius ir gerai išmaišyti.

  3. Aliejų gerai įkaitinti puode. Žuvį pamirkyti į tešlą ir dėti į aliejų. Gerai apkepti ir gražiai apskrudinti. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gaminant ją patepsite garstyčiomis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Kepta žuvis marinate Želė tortas „Vasarėlė“ Troškintos kiaulienos kepenėlės Burokėlių salotos Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!