Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta veršiena su šalavijais

Kepta veršiena su šalavijais
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Alyvuogių aliejus , 1
  • Veršiena, pjaustyta juostelėmis , 500
  • Kumpis, džiovintas, smulkintas , 0,8 stiklinės
  • Ankštinis pipiras, pjaustytas juostelėmis , 0,5 vieneto
  • Juodieji malti pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Šalavijas, šviežias kapotas , 1 valgomasis šaukštas
  • Čili pasta , 0,5 valgomojo šaukšto
  • Baltas vynas , 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnų laiškai
Gaminimo instrukcija:

Kinų keptuvėje (ant stiprios ugnies) įkaitinti aliejų, sudėti veršieną ir kepti nuolat maišant kol pagels. Suberti džiovintą kumpį, ankštinį pipirą, šalavijus, čili pipirų pastą, vyną, svogūnų laiškus ir dar šiek tiek pakepti (apie 1 minutę).

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Marinuota strimele Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtos “gėlytės” Purūs keksiukai Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!