Greita paieška
Receptai
Draugai
Kepta veršiena su šalavijais
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Alyvuogių aliejus , 1
- Veršiena, pjaustyta juostelėmis , 500
- Kumpis, džiovintas, smulkintas , 0,8 stiklinės
- Ankštinis pipiras, pjaustytas juostelėmis , 0,5 vieneto
- Juodieji malti pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Šalavijas, šviežias kapotas , 1 valgomasis šaukštas
- Čili pasta , 0,5 valgomojo šaukšto
- Baltas vynas , 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnų laiškai
Gaminimo instrukcija:
Kinų keptuvėje (ant stiprios ugnies) įkaitinti aliejų, sudėti veršieną ir kepti nuolat maišant kol pagels. Suberti džiovintą kumpį, ankštinį pipirą, šalavijus, čili pipirų pastą, vyną, svogūnų laiškus ir dar šiek tiek pakepti (apie 1 minutę).
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!