Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta višta su bulvėm

Kepta višta su bulvėm
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Višta , 1 vienetas
  • Prieskoniai paukštienai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Česnakai , 6 skiltelės
  • Majonezas , 4 valgomieji šaukštai
  • Bulvės , 16 vienetų
Gaminimo instrukcija:
  1. Visų pirma nulupam ir išplaunam bulves ir 10 min apverdam pasūdintame vandenyje, po to nukošiam.

  2. Imamės vištos - prapjaunam jos pilvą ir padarom išklotinę. Nuplaunam ir nusausinam. Tada ištrinam paukštienos prieskoniais, druska, pipirais ir česnaku.

  3. Imame skardą, įpilam į ją aliejaus, per vidurį dedam vištos išklotine (pilvu į apačią), o aplink išdėliojam apvirtas bulves. Vištos nugarėlę ištepam majonezu ir šaunam skardą į orkaitę, kurioje kepam patiekalą 200 laipsniu 1val.15min

  4. Patikėkit manim, labiau apskrudusios iš išorės ir sultingesnės viduje vištytės jūs niekad nesat ragavę!O jau bulvyčių skanumas - purios viduje ir traškios iš viršaus:)-mmmmmmmmm-skanumėlis:)

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sausos žaliosios arbatžolės padės nuo pykinimo nėščiosioms, taip pat sergant jūros liga ar važiuojant automobiliu. Arbatžoles reikia kramtyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virti briuselio kopūstai su sviestu Šventiška žąsies krūtinelė Kiaulienos nugarinė su sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!