Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta višta su pelerūnu ir šonine

Kepta višta su pelerūnu ir šonine
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Šoninė , 300 gramų
  • Višta , 1 vienetas
  • Pelerūnas (šviežias ar džiovintas) , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Sviestas , 25 gramai
  • Druska
  • Pipirai
  • Konjakas , 70 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sviestą sumaišyti su pelerūnais, trintu česnaku, druska bei pipirais. Aptepti sviestu vištą ir kepti orkaitėje (maksimalioje temp.) apie 30 min. Tada ištraukite vištą ir atsargiai ją įdarykite šoninės griežinėliais ir sutvirtinkite dantų krapštukais. Kepkite 40 minučių 180°C temp. orkaitėje. Prieš baigiant kepti vištai, apšlakstykite konjaku ir padidinkite temp. iki maksimalios.

Receptą atsiuntė Andrėja
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Virtos “gėlytės” Nugarinės šašlykas Troškintos kiaulienos kepenėlės Šventiška žąsies krūtinelė Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!