Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta vištienos krūtinėlė

Kepta vištienos krūtinėlė
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Svogūnai , 1 galva
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Mascarpone sūris , 6 valgomieji šaukštai
  • Rozmarinas , 1 saujelė
  • Augalinis aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai , 5 gramai
Reikės:
  • Vištienos krūtinėlė , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos krūtinėlę įtrinti česnaku.

  2. Ant vištienos sudėti svogūnų griežinėlius, aptepti mascarpone sūriu, užpilti aliejumi, apibarstyti druska ir pipirais, įdėti pora šakelių rozmarino.

  3. Uždengus laikyti kambario temperatūroje apie 1 valandą.

  4. Įkaitinti orkaitę iki 220° C temperatūros. Kepti įsukus į foliją arba paprastai kepimo skardoje apie 45-55 minutes.

Receptą atsiuntė Vilija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant į vandenį įmesite svogūno galvutę arba kelias skilteles česnako.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Daržovių troškinys su vištiena Purūs keksiukai Sūrio padažas makaronams Miltiniai blynai Čenakai Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!