Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta žuvis

Kepta žuvis
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Apvoliojimui:
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai , 80 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Fermentinis sūris , 40 gramų
  • Džiūvėsėliai , 40 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
Reikės:
  • Žuvie filė , 1 kilogramas
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalyti žuvies gabaliukai truputį pasūdomi. Miltus sumaišome su smulkiai tarkuotu sūriu.Žuvį pavoliojame miltuose, kiaušinių plakinyje, džiūvėsėlių ir petražolių mišinį. Kepame įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagels.

  2. Valgoma su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis, pagardintomis prieskoniais ir citrinos sultimis.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Dešrelės su bulvėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Šašlykas orkaitėje Pekino kopūstų salotos Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!