Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta žuvis

Kepta žuvis
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Apvoliojimui:
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai , 80 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Fermentinis sūris , 40 gramų
  • Džiūvėsėliai , 40 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
Reikės:
  • Žuvie filė , 1 kilogramas
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalyti žuvies gabaliukai truputį pasūdomi. Miltus sumaišome su smulkiai tarkuotu sūriu.Žuvį pavoliojame miltuose, kiaušinių plakinyje, džiūvėsėlių ir petražolių mišinį. Kepame įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagels.

  2. Valgoma su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis, pagardintomis prieskoniais ir citrinos sultimis.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Folijoje kepta žuvis bus sultingesnė ir skanesnė.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Kepta žuvis marinate Naminė pica Žemaičių blynai su faršu Kiaulienos nugarinė su sūriu Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!