Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta žuvis

Kepta žuvis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žuvies filė , 2 vienetai
  • Citrina , 1 vienetas
  • Pomidoras , 1 vienetas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
  • Kalendra , 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai , 0,5 valgomojo šaukšto
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kuminas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Imbiero mileteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnako skiltelės , 2 vienetai
  • Rozmarinas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną, citrina, pomidorą, česnaką supjaustyti. Petražoles ir kalendra susmulkinti.

  2. Į kepimo indą sudėti svogūnus. Ant jų uždėti 1 žuvies filė. Ant žuvies užbarstyti česnako, imbiero, kumino, dalį druskos ir pipirų. Uždėti petražoles ir kalendrą. Pašlakstyti citrinos sultimis.

  3. Žuvį apdėti citrina ir pomidorais. Pabarstyti pipirais ir druska rozmarinu. Viską apšlakstyti aliejumi. Indą uždengti folija. Viską kepti orkaitėje 220 laipsnių, 1 valandą.

Receptą atsiuntė Renata
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvienė iš upėtakio Česnakinis padažas kebabams Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai Grybų padažas Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!