Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta žuvis marinate

Kepta žuvis marinate
Rekomenduojame:
Įvertino 14 lankytojų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Morkos , 100 gramų
  • Svogūnai , 80 gramų
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Kvapieji pipirai , 6 vienetai
  • Gvazdikėliai , 2 vienetai
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Actas , 1 valgomasis šaukštas
Tešlai:
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Prieskoniai žuviai , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Žuviai:
  • Žuvies filė , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį iškepame tešloje: kiaušinis, miltai, prieskoniai žuviai, vanduo, tešla turėtu būti tirštoka.

  2. Marinatas: užverdame vandens 0.5 litro. Paskui dedame pjaustytas morkas kubeliais, svogūnus kubeliais, lauro lapus, kvapuosius pipirus, gvazdikėlius, druską, cukrų ir actą. Turi būti saldžiarūkštis. Galiausiai malto cinamono puse arbatinio saukstelio.

  3. Kai viskas sudėta virti 5 min. Padėti marinatą atvėsti, paskui per smulkų sietelį perkošti.

  4. Į gilesnę lėkštę dedame iškeptą žuvį ir užpilame marinatu. Taip žuvis marinate gali išbūti ir ilgesnį laiką 2 - 3 d. Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtos “gėlytės” Kepta žuvis marinate Kepenėlių blyneliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!