Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta žuvis su česnakiniu apvalkalu

Kepta žuvis su česnakiniu apvalkalu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žuvies filė , 500 gramų
  • Majonezas , 150 gramų
  • Citrinos sultys , 25 mililitrai
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Petražolės , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį nuvalyti, nuplauti ir nusausinti. Supjaustyti gabaliukais.

  2. Žuvį apibarstyti su druska, pipirais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Palikti šaldytuve pastovėti bent valandą.

  3. Česnaką susismulkinti ir sumaišyti su majonezu.

  4. Kepimo indą ištepti aliejumi, sudėti žuvies gabaliukus ir apipilti majonezo padažu.

  5. Kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių apie 45 min.

  6. Iškepusią žuvį pabarstome smulkintomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Šašlykas orkaitėje Želė tortas „Vasarėlė“ Virtų bulvių cepelinai su mėsa Dešrelės su bulvėmis Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!