Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta žuvis su česnakiniu apvalkalu

Kepta žuvis su česnakiniu apvalkalu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žuvies filė , 500 gramų
  • Majonezas , 150 gramų
  • Citrinos sultys , 25 mililitrai
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Petražolės , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį nuvalyti, nuplauti ir nusausinti. Supjaustyti gabaliukais.

  2. Žuvį apibarstyti su druska, pipirais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Palikti šaldytuve pastovėti bent valandą.

  3. Česnaką susismulkinti ir sumaišyti su majonezu.

  4. Kepimo indą ištepti aliejumi, sudėti žuvies gabaliukus ir apipilti majonezo padažu.

  5. Kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių apie 45 min.

  6. Iškepusią žuvį pabarstome smulkintomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos daržovės bus skanesnės, jei verdant įbersite žiupsnelį cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Virti briuselio kopūstai su sviestu Dešrelės su bulvėmis Šventiška žąsies krūtinelė Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!