Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta žuvis su džiūvesėliais

Kepta žuvis su džiūvesėliais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žuvis , 4 vienetai
  • Džiūvėsėliai , 100 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
  • Citrinos sultys , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pipirai
  • Svogūnų milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Majonezą sumaišyti su citrinos sultimis, pipirais, druska, svogūnų milteliais.

  2. Gauta mase apipilti žuvį. Ant žuvies užberti džiūvesėlių, užpilti ištirpinto sviesto. Viską kepti 180 laipsnių orkaitėje 20 min.

  3. Žuviai iškepus apšlakstyti citrinos sultimis.

Receptą atsiuntė Neringa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės, verdamos sūdytame vandenyje, netenka apie 70% vitaminų, todėl jas geriau sūdykite baigiant virti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvienė iš upėtakio Purūs keksiukai Žemaičių blynai su faršu Silkė su cinamonu Keksiukai su spanguolėmis Porų mišrainė su kumpiu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!