Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta žuvis su džiūvesėliais

Kepta žuvis su džiūvesėliais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žuvis , 4 vienetai
  • Džiūvėsėliai , 100 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
  • Citrinos sultys , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pipirai
  • Svogūnų milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Majonezą sumaišyti su citrinos sultimis, pipirais, druska, svogūnų milteliais.

  2. Gauta mase apipilti žuvį. Ant žuvies užberti džiūvesėlių, užpilti ištirpinto sviesto. Viską kepti 180 laipsnių orkaitėje 20 min.

  3. Žuviai iškepus apšlakstyti citrinos sultimis.

Receptą atsiuntė Neringa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Burokėlių salotos Šokoladinė tarta Grybų padažas Želė tortas „Vasarėlė“ Virtų bulvių cepelinai su varške
Reklama
Prisijunk prie mūsų!