Greita paieška
Receptai
Draugai
Kepta žuvis su džiūvesėliais
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Žuvis , 4 vienetai
- Džiūvėsėliai , 100 gramų
- Sviestas , 50 gramų
- Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
- Citrinos sultys , 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Pipirai
- Svogūnų milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Majonezą sumaišyti su citrinos sultimis, pipirais, druska, svogūnų milteliais.
Gauta mase apipilti žuvį. Ant žuvies užberti džiūvesėlių, užpilti ištirpinto sviesto. Viską kepti 180 laipsnių orkaitėje 20 min.
Žuviai iškepus apšlakstyti citrinos sultimis.
Receptą atsiuntė Neringa
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Plastikiniai langai nustos rasoti, jei vėdinsite laiku patalpas ir nelaikysite namuose didelės drėgmės. Taip pat jie gali rasoti, jei prie langų nevyksta oro cirkuliacija dėl užuolaidų, gėlių vazonų ir kitų trigdžių.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!